B Post

Update van 23-11-2020 16:30

We staan voor de drukste periode van het jaar. Om ervoor te zorgen iedereen z’n pakje zo snel mogelijk kan ontvangen, nemen we vanaf maandag 23 november enkele uitzonderlijke maatregelen:

– Sommige pakjes worden tijdelijk niet aan huis geleverd, maar worden omgeleid naar een Afhaalpunt van bpost in de buurt van de bestemmeling
– We openen tijdelijke Afhaalpunten bij Decathlon-winkels. Woont de bestemmeling in de buurt van een Decathlon-winkel? Dan kan het zijn dat we het pakje bij Decathlon leveren.

Klanten van wie het pakje omgeleid wordt, worden via e-mail, de My bpost app en Track & Trace op de hoogte gebracht. Meer info over deze tijdelijke maatregelen vind je bij de vragen over Pakjes ontvangen.

Momenteel zijn alle Afhaalpunten open. De openingsuren zijn dezelfde als de winkels waarin ze zich bevinden. Als een PostPunt of PakjesPunt (vroeger Kariboo!-spot) toch gesloten is, of geen pakjes meer behandelt, leveren we het pakje in een Afhaalpunt dat wel open is. Ontdek welke PostPunten en PakjesPunten open zijn.

Dit bericht is gepost in Info. Bookmark de link.